What People say about POBSB

-.-.-

Maaike from Tilburg, NL, September 2016:

Ik ben noch steeds heel blij met jouw naakt boven de bank. Wat jij doet met een vloeiende lijn op papier is geweldig .Groetjes Maaike

-.-.-

Christine M Shaw from London, UK, September 2016:

I own a number of pieces of work by Petra. Large artworks and small artworks in a range of media. I look forward to seeing her latest observations and am often tempted to own one that I particulartly like. The main interest that I have in Petra's work is her skill which really focuses on her close observation of her subject. She brings movement and life to whatever work she has in hand. Her drawing is realistic and her painting shows an interesting palette which enhances the finished product.

-.-.-

Desirée from Langsingerland, NL, sepember 2016:

Het werk van POBSB valt op door een krachtig lijnenspel. Ze weet heel knap de beweging daarmee vast te leggen. Je moet bijna snel kijken, anders mis je de actie. In ander werk weet ze door het gebruik van zo min mogelijk lijnen een knappe voorstelling neer te zetten.
Haar werk is van een artiest, die met kennis van zaken en humor, kundig  haar penseel, of haar tekenpen hanteert.Steeds is ze bezig nieuwe technieken, nieuwe materialen of een andere manier van schilderen uit te proberen. Zo was haar werk geinspireerd op oude chinese meesters, wat voornamelijk te zien is in de Sumi-E schilderingen van vogels, planten en andere dieren. Maar ze gebruikte dit ook in thema's. Wat te zien is in haar schilderingen van allerlei sporten, muziek-evenementen en haar modellen.
Haar jongste werken laten onderwerpen uit het dagelijks leven zien, verwerkt in een (vaak humoristisch) beeldverhaal, of een zelfportret. Bij al het werk geldt dat de beweging steeds weer aanwezig is.

-.-.-

Ciska from Tilburg, NL, september 2016:

De onderwerpen die mij aanstaan in het werk van Petra zijn over het algemeen vrolijke onderwerpen: dieren, natuur, dans. Ik waardeer haar techniek van het tekenen, daar word ik blij van. Zij tekent als geen ander. Omdat ik haar persoonlijk ken, vind ik het leuk werken van haar te hebben, en deze dan weer aan anderen te laten zien, om andere mensen er ook van mee te laten genieten.